06 – 39 57 55 50 info@dedocentenacademie.nl

Onze manier van werken typeert zich door:

  • Snelheid: nadat we elkaar gesproken hebben ontvang je binnen twee weken een vrijblijvend voorstel met een uitgewerkt plan van aanpak zodat we op korte termijn kunnen starten.
  • Praktische toepasbaarheid: je loopt bij ons de deur uit met concrete handvatten waarmee je direct aan de slag kunt en waarvan je omgeving de volgende dag al het positieve resultaat kan merken.
  • Afwisseling: onze leeromgeving bestaat in principe uit een combinatie van korte webinars, waarmee je in eigen tijd en op eigen plek alvast belangrijke informatie krijgt aangereikt, face-to-face bijeenkomsten waarin je leert met andere deelnemers, oefent en uitwisselt en feedback van onze trainers krijgt, intervisiebijeenkomsten om lastige vraagstukken aan de hand van je lesstof te bespreken en werkplekopdrachten waarmee je het geleerde direct in jouw praktijk kunnen toepassen.
  • Jarenlange ervaring met het ontwerpen van trainingen die werken. Zo hanteren wij het credo ´één training is geen training´. Wil je tot zichtbare verandering komen zien wij dat er meer tijd nodig is waarin je op verschillende manieren met je leervraag bezig bent.
  • Inbreng van onze eigen ervaring in het onderwijs. We hebben zelf bij verschillende onderwijsinstellingen in uiteenlopende posities gewerkt. We weten wat er speelt, en wat wel en niet werkt. Zo zijn we niet alleen een volwaardige gesprekspartner, maar ook trainers/adviseurs die aansluiten bij jouw onderwijspraktijk

 

Bij alles wat we doen hechten we grote waarde aan plezier, verbinding en actie.

Wat merk je hiervan? We werken met humor en compassie. Leren is soms pijnlijk, maar vaak  ook heel leuk. We steken daarnaast veel energie in het opbouwen van goede contacten met en tussen alle betrokkenen.
´Zonder contact geen contract´, is ons uitgangspunt. Tenslotte houden we van beweging en geloven ook dat letterlijk bewegen bijdraagt aan leren en veranderen. Bij ons dus geen eindeloze zittende praatsessies, maar korte oefeningen, binnen en buiten, samen of alleen, zittend, wandelend of staand. Alles wat bijdraagt aan de motivatie om te leren.

 

De Docentenacademie
Bijleveldstraat 31
3521 EM Utrecht
06 – 39 57 55 50

De Docentenacademie
Maliesingel 9
3581 BB Utrecht

info@dedocentenacademie.nl

06 – 39 57 55 50
KVK 76906531
NL 97 TRIO 0391 1281 91